Zdenka Klapalová popatnácté prezidentkou ARTN

Valná hromada jednomyslně potvrdila stávající složení správní a dozorčí rady ARTN. Funkce prezidentky se patnáctým rokem v řadě ujímá Zdenka Klapalová. Nastartované změny vedoucí k větší profesionalizaci asociace podpoří nová moderní vizualizace loga.

Členové ARTN hlasovali na své řádné valné hromadě o složení řídících orgánů asociace a o strategických prioritách pro příští rok. Dozorčí rada zůstává pracovat ve složení Jan Sadil (Hypoteční banka), Pavel Kliment (KPMG Česká republika) a Zdeněk Válka (Stewart Limited). V devítičlenné správní radě znovu zasednou Gabriel Achour (advokátní kancelář (Achour & Hájek), Emil Holub (Clifford Chance), Lenka Kostrounová (ČSOB), Jiří Pácal (Central Europe Holding), Radek Pokorný (bpd development), Petr Palička (Penta Investments) a Marcel Soural (Trigema).

Do čela ARTN byla do funkce prezidentky jednomyslně zvolena Zdenka Klapalová, partnerka českého zastoupení mezinárodní společnosti Knight Frank a členka řídícího výboru Knight Frank pro Evropu, která se tak stává historicky nejdéle působící prezidentkou české neziskové oborové organizace. Do funkce viceprezidenta byl znovuzvolen Tomáš Drtina, ředitel výzkumné agentury GfK v České a Slovenské republice.

Během valné hromady se členové ARTN poprvé oficiálně seznámili s novým korporátním designem, který byl představen u příležitosti blížícího se výročí 15 let vzniku asociace. Nový design loga má podpořit nastartované změny v posledních dvou letech a posílit moderní vizualizaci ARTN.

Valná hromada se dále usnesla na klíčových prioritách pro rok 2016, mezi něž patří především další rozvoj členské základny, propagace Trend Reportu jako klíčového nástroje k profilaci ARTN a podpora činnosti pracovních skupin.