Photo Press Release z oslavy 15. narozenin ARTN

Ve Veslařském klubu Slavia Praha se ve čtvrtek 8. 9. sešli hosté narozeninového večírku u příležitosti 15 let vzniku Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí. Kromě možnosti vyzkoušet si jízdu ve Vltavě na čtyřskifu, v kajaku nebo na paddleboardu, měli také jedinečnou možnost slyšet koncert LENNY. Mladá zpěvačka a klavíristka patří k novým objevům české hudební scény a na oslavě ARTN vystoupila den před oficiálním vydáním svého debutového alba Hearts, na který naváže prvním koncertním turné.

Narozeninový dort RED VELVET připravili cukráři z věhlasné a mnoha cenami ověnčené cukrárny Saint Tropéz, která navazuje na cukrářskou kvalitu známou z dob první republiky. Po krátkém dechovém cvičení se podařilo napoprvé všech 15 svíček sfoutknout (na fotografii zleva) Lence Kostrounové z ČSOB, Janu Sadilovi z Hypoteční banky, prezidentce ARTN Zdence Klapalové, a dlouhodobým podporovatelům asociace - Pavlu Klimentovi z KPMG a Marcelovi Souralovi ze společnosti Trigema.

U příležitosti 15. narozenin představila ARTN letos v dubnu také nový korporátní design, který má nastarované změny a postupnou profesionalizaci ARTN podpořit.