Personální novinky v ARTN

S účinností od září 2016 byla správní radou Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí uvedena do funkce výkonné manažerky ARTN Martina Kaděrová, která v této pozici vystřídá po 3 letech Moniku Kofroňovou.

V pozici výkonné manažerky je Martina Kaděrová zodpovědná za veškeré činnosti Asociace skládající se z aktivit pro zhruba stočlennou členskou základnu a aktivit zaměřených na odbornou a laickou veřejnost. Martina se chce vedle plnění svých základních úkolů soustředit na další rozvoj a posílení pozice odborné publikace Trend Report a svou pozornost zaměří i na rozšíření fundraisingové základny.

Martina Kaděrová má bohaté zkušenosti z oblasti řízení projektů, organizačních změn a financí. Po úspěšném působení v korporátní sféře, naposledy jako provozní ředitelka ve společnosti LMC s.r.o., se od roku 2012 věnuje také oblasti osobního rozvoje jednotlivců a týmů.

Martina Kaděrová má ekonomické vzdělání ukončené studiem MBA na Sheffield Hallam University při ČVUT Praha. Kromě rodiny se ve volném čase věnuje osobnostně rozvojovým aktivitám, inovativnímu školství a sportovním aktivitám.